Visa filter

Däck365

Däck365 är en e-handel för däck, fälgar och kompletta hjul online. Utbudet är stort och du kan välja bland sommardäck, vinterdäck och MC-däck från totalt över 30 däcktillverkare. Däck365 har också ett större utbud av fälgar.

Det är enkelt att köpa däck på Däck365.se och du får bra beslutsunderlag att utgå ifrån med både övergripande guider och detaljerad information om respektive produkt. I utbudet finns både budgetalternativ och premiumdäck. Med avtal med verkstäder runt om i landet kan Däck365 i tillägg erbjuda en komplett lösning för dig som behöver nya däck.

Vinterdäck och sommardäck

Däck365 säljer både sommardäck och vinterdäck (dubbat respektive friktion) för både personbilar, SUV:ar och lätta lastbilar. Du kan navigera i utbudet på flera sätt, till exempel genom att först välja tillverkare, men smartast är nog att fylla i bredd, höjd och diameter för att därifrån gå vidare. Du kan sortera däcken på både bredden och ledden och du får naturligtvis allt beslutsunderlag du behöver i form av egenskaper, buller, bränsleeffektivitet, våtgrepp, med mera.

Några exempel på däcktillverkare i utbudet är Goodyear, Dunlop, Nokian, Hankook, Michelin, Landsail, Vredestein, Continental och Pirelli.

Fälgar

Behöver du endast nya fälgar går du till undersidan för fälgar och fyller i bilens regnummer. Välj sedan stålfälg eller aluminiumfälg för att därefter ange önskad dimension. I produktlistan som kommer upp hittar du sedan både budgetfälgar och specialfälgar.

Exempel på tillverkare av fälgar hos Däck365 är Dezent, Dotz, MAK, AEZ, Enzo och Alcar (stålfälgar).

Kompletta hjul

Är du ute efter kompletta hjul går du till förstasidan och fyller i regnumret. När det är gjort klickar du på sökalternativet ”däck och fälg”. I det första steg som följer väljer du fälg för att sedan välja däck.

Betalning och leverans

Hos Däck365 betalar du med:

  • VISA/MasterCard
  • Direktbetalning via internetbank
  • Klarna Faktura
  • Klarna Delbetalning

För att kunna göra direktbetalning via internetbank gäller att du har ett konto i antingen Handelsbanken, SEB eller Swedbank. Vill du dela upp betalningen kan du göra det på 6, 12 eller 24 månader. Kreditkostnader tillkommer.

Alla priser som listas vid däck, fälgar och kompletta hjul på Däck365.se är inklusive moms. Frakten är dock inte medräknad utan den adderas när du går till kassan. För frakten betalar du 50 kr per däck/komplett hjul. Montering och balansering för kompletta hjul kostar 70 kr per styck.

För leveransen används DB Schenker och DHL. Du ser beräknad leveranstid vid varje produkt. Väljer du leverans på annat sätt än till verkstad kan du få dina däck levererade till vilken adress du vill.

Öppet köp och garanti

När du köper däck online på Däck365.se har du 14 dagars ångerrätt, detta enligt reglerna i konsumentköplagen. Garantin är 1 år på fabrikationsfel.

Du erbjuds också en passningsgaranti när du köper kompletta hjul. Vad garantin innebär är att du är garanterad att hjulen passar din bil i det fall du söker fram kompletta hjul via regnumret.

Mer om Däck365

Däck365 AB är ett företag som säljer däck och fälgar enbart online. Företaget har alltså inga fysiska försäljningslokaler eller verkstäder. Företaget har varit verksamt sedan början av 2000-talet, först som däckgrossist och på senare år inom e-handel direkt mot konsument.

Företagsuppgifter
Org.nr: 556127-2724
Adress: DÄCK365 AB, Box 12, 43205 Tvååker
Telefon: 0430 – 791 60
E-post: info@dack365.se