Visa filter

DäckOnline

DäckOnline säljer däck av alla de slag för såväl personbilar, lastbilar och MC. Ser vi till utbudet har DäckOnline det absolut bredaste sortimentet bland alla svenska däckförsäljare på nätet. Sajten marknadsförs som Europas största online däckshop och det är nog inte långt ifrån sanningen. Svenska DäckOnline är nämligen är en del av en internationell koncern med försäljning till privatpersoner och företag i ett 40-tal länder.

DäckOnline har en modern webbplats där du snabbt och smidigt kan hitta rätt däck för ditt fordon oavsett det handlar om sommardäck/vinterdäck, miljödäck, däck till lastbilar, däck för tävling på bana eller något annat. Fyll bara i ditt fordons registreringsnummer för att börja söka.

Stort utbud från kända tillverkare

I sortimentet av däck för personbilar finns såväl sommardäck och vinterdäck som helårsdäck, punkteringsfria däck och miljödäck. Du börjar med att fylla i uppgifter om däcktyp och däckstorlek alternativt fyller i ditt registreringsnummer för att få fram aktuella erbjudanden.

För respektive däck får du fram uppgifter kring bland annat tillgängliga storlekar, hastighetsindex, belastningsindex, miljöuppgifter och DEX (ett för DäckOnline.se unikt mått på effektivitet). Du ser också givetvis pris, lagerstatus och, i förekommande fall, rabatter och andra erbjudanden. Däcken kan sorteras på alla ledder, till exempel med avseende på DEX, buller och rullmotstånd.

Bland tillverkarna i utbudet märks Dunlop, Kumho, Nokian, Gislaved, Michelin, Hankook, Pirelli, Cooper, Achilles och Continental.

Kompletta hjul

DäckOnline.se säljer också kompletta hjul med däck och fälg. För att köpa kompletta hjul ska du börja med att välja däcktyp (sommardäck, vinterdäck eller helårsdäck) för att därefter ange om du vill ha aluminiumfälgar eller stålfälgar. Du kan sätta ihop däcken nästan precis hur du vill.

Bland de fälgtillverkare DäckOnline.se samarbetar med märks Alcar (för stålfälgar), AEZ, Dotz, Enzo och Dezent.

MC och lastbil

DäckOnline har ett helt komplett utbud av däck. Förutom däck för personbil kan du köpa följande typer av däck: lätt lastbil, lastbilsdäck, racerdäck, offroad-däck, industridäck, veteranbilsdäck samt snökedjor.

Betalning och leverans

På webbplatsen kan du betala på fyra sätt, nämligen via:

  • Kreditkort eller kontokort
  • Faktura
  • Direktbetalning via Nordea
  • Banköverföring via bankgiro eller plusgiro

Betalar du med kreditkort eller kontokort bokas beloppet upp vid själva beställningen. Beloppet debiteras sedan efter leveransen.

Leverans inom Sverige är gratis om du beställer minst två däck. Köper du kompletta hjul tillkommer en kostnad för paketering på 99 kr per hjul. Du väljer själv om du vill ha dina däck/hjul levererade till din hemadress, till en verkstad eller till ett utlämningsställe. Normal leveranstid är fem dagar.

Öppet köp och garanti

DäckOnline erbjuder 30 dagars ångerrätt, det vill säga dubbelt så många dagar som egentligen gäller enligt lag. För kompletta hjul gäller dock den lagstadgade fristen på 14 dagar. Garantin vad gäller tillverkningsfel gäller under 24 månader från och med leveransdatum.

Mer om DäckOnline

DäckOnline är en svensk del av en återförsäljare av däck online som är hemmahörande i Tyskland. Det tyska moderbolaget, Delticom AG, har varit verksamt sedan början av 2000-talet och är idag börsnoterat.

Företagsuppgifter
Adress: Delticom AG, Brühlstr. 11, 30169 Hannover, Tyskland
Telefon: 08-52500608
E-post: dackonline@delti.com