Visa filter

Euromaster

Euromaster är däckkedjan som har tagit steget till nätet. Euromaster är den största däckkedjan i både Sverige och Europa när det gäller antalet verkstäder och företaget är inte långt ifrån att vara störst på däck även online. Med egna lager och egna verkstäder går det snabbt och smidigt att både få däcken levererade och monterade.

Euromaster har en tydlig webbplats där du kan komma direkt till ett stort utbud av däck direkt från förstasidan. Som ett första steg, fyll i antingen registreringsnumret för bilen, önskad däckdimension eller laborera med bilmärken, modeller och årsmodeller. Notera att du måste registrera dig som användare på webbplatsen för att få full funktionalitet.

Sök på registreringsnumret

Euromaster har ett större utbud av sommardäck, vinterdäck (dubbat samt friktion). Du hittar enkelt ett urval av däck som passar bilen genom att söka med ditt registreringsnummer. För alla däck kan du hitta fullständig information om energimärkning, hastighetsindex, med mera.

I utbudet av däck på Euromasters webbplats hittar du kända och välrenommerade märken som Michelin, BF Goodrich, Kumho, Goodyear, Sunfull och Tigar.

Fälgar

Euromaster erbjuder såväl aluminiumfälgar som specialfälgar. Märkena som finns på lager inkluderar Dezent, Brock, Advanti, Rial, BBS och AEZ.

Betalning och leverans

Hos Euromaster kan du betala på fyra olika sätt, nämligen:

  • I verkstaden (kortbetalning eller kontant)
  • Kortbetalning online
  • Euromasterkort
  • Faktura

Med Euromasterkortet kan du avgiftsfritt dela upp betalningen över fyra månader. Du betalar helt enkelt ett däck/en fälg/ett hjul per månad. Med kortet får du också rabatter på bilservice och däckhotell.

Priserna som anges på webbplatsen är alltid inklusive moms. Kostnader som tillkommer, och som läggs till när du går till kassan, är miljöavgift samt eventuellt tillägg för montering.

Leverans kan inte ske hem till dörren utan endast till den verkstad du själv anger. Du väljer verkstad antingen när du registrerar ett konto (förval) eller när du lägger din första beställning.

Öppet köp och garanti

Du har lagstadgad ångerrätt på 14 dagar när du köper däck, hjul eller fälgar hos Euromaster på nätet. Garantitiden för fabrikationsfel är tre år för däck och två år för fälgar.

Euromaster erbjuder också en lite speciell ”Rätt-däck-garanti”. Denna garanti innebär att du kan byta däck inom två veckor om du inte är nöjd.

Mer om Euromaster

Euromaster AB är en svensk filial till ett holländskt bolag. Den svenska verksamheten har varit igång sedan många år och Euromaster finns idag på omkring 100 platser i Sverige. Affärsidén för nätet är att låta oss kunder köpa däck online och samtidigt boka tid för däckbyte/montering på verkstad.

Företagsuppgifter
Org.nr: 556605-7336
Adress huvudkontor: Stormhallsv. 6, Box 1134, 432 15 Varberg
Telefon: 0770-171601