Visa filter

Gummihuset

Gummihuset är en större e-handelsplats för däck och fälgar från ett 20-tal välkända tillverkare. Här finns både budgetalternativ och dyrare alternativ. Gummihuset har ett eget lager och man kan därmed garantera snabba leveranser. Köper du däck och fälgar från Gummihuset kan du välja räntefri delbetalning upp till 24 månader.

Det krävs inte många klick från att du besöker Gummihusets webbplats tills dess att du kan godkänna din beställning och sedan invänta leverans. Du börjar enklast med att välja alternativet vad du vill köpa (däck eller fälg) och sedan fylla i registreringsnumret för din bil. Du får då upp ett större antal produkter som passar till din bil. För varje produkt får du alla fakta du behöver för att avgöra om däcket eller fälgen är rätt för dig och din bil.

Premium eller budget – vad väljer du?

Om det är däck du är ute efter fyller du först i regnumret och väljer sedan om du vill köpa sommardäck eller vinterdäck (dubb alternativt friktion). Du presenteras då för ett antal däckmodeller som matchar dina önskemål. Varje däckmodell presenteras med detaljerade uppgifter om bland annat olika index samt energideklarationen.

Du hittar däck från alla större däcktillverkare i utbudet hos Gummihuset. Några exempel är Bridgestone, Continental, Goodyear, Dunlop, Nokian, Pirelli, Michelin och Hankook.

För att gå vidare till kassan, välj hur många däck av samma typ du vill köpa och klicka på ”Köp”. Klicka sedan på knappen ”Kundvagn” för att gå vidare till bekräftelse och betalning.

Fälgar

Vill du köpa fälgar anger du, efter att du har fyllt i ditt regnummer, om du vill köpa aluminiumfälg eller plåtfälg. Välj sedan storlek i tum och eventuellt önskad tillverkare.

Gummihuset har ett stort urval av kända tillverkare av fälgar, däribland Advanti, Dezent, Oxxo, Tomason, BBS, Enzo och Dotz.

Betalning och leverans

Betalning på Gummihuset kan ske på fyra sätt:

  • Förskottsbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Delbetalning

Delbetalning kan läggas upp på 3, 6, 12, 24 eller 36 månader. För delbetalning upp till 24 månader kan räntefri delbetalning erbjudas.

Alla leveranser sker ända fram till dörren och fraktpartner är Postnord/Posten. För lagervaror är leveranstiden mellan 1-4 dagar. Fraktkostnaden, som alltid är inräknad i det totalpris du betalar, räknas på antalet varor i försändelsen. Att notera är att en mindre avgift tillkommer vid köp av kompletta satser, det vill säga däck och fälg. Moms och miljöavgifter är inkluderade i alla priser som listas på webbplatsen.

Öppet köp och garanti

Gummihuset erbjuder 30 dagars öppet köp på alla varor. För fraktkostnader och monteringskostnader sker ingen återbetalning. Garantitiden för fabrikationsfel är ett (1) år.

Mer om Gummihuset

Webbplatsen Gummihuset drivs av Svenska GummiHuset AB, som har sitt huvudkontor i Eskilstuna. Affärsidén är att sälja däck och fälgar till både privatpersoner och företag. Företaget har funnits sedan 1991 och har sedan 2007 vuxit mycket snabbt varje år.

Företagsuppgifter
Org.nr: 556750-7297
Adress: Box 339, Fabriksgatan 6, 631 05 Eskilstuna
Telefon: 0771 – 977 977
E-post: kundtjanst@gummihuset.se